16 juni 2019

Masterclass Dermapigmentatie

Met dermapigmentatie kun jij het verschil maken voor je klanten. Jij kan degene zijn die het werk van medische professionals een finishing touch geeft. De Nouveau Contour Master Academy heeft verschillende Dermapigmentatie Master Classes

Areola pigmentatie na borstkanker
Na een borstreconstructie kiezen vele vrouwen ervoor om middels dermapigmentatie een optisch nieuw tepelhof te creëren. De doelstelling van deze class is om het aanzien van een tepel en tepelhof zo natuurgetrouw mogelijk na te bootsen. Je leert unieke pigmentatietechnieken leren om een natuurlijke tepelhof met optische 3D effecten te creëren.

Cosmetische areola pigmentatie & litteken camouflage
De cosmetische verbetering van het tepelhof staat centraal. De patiënt ervaart het tepelhof als te bleek, te weinig definitie, te weinig omlijning, te klein of te a-symmetrisch. Met dermapigmentatie kun je een evenwichtige vorm tepelhof in de gewenste kleur en vorm creëren.

3D hairline pigmentatie
Haaruitval of een terugwijkende haarlijn kan gecamoufleerd worden met 3D Hairline pigmentatie. Bij haaruitval wordt de inkijk op de hoofdhuid ingevuld voor een voller voorkomen en een
terugwijkende haarlijn kan verlegd worden. Een optische illusie die zowel mannen als vrouwen veel meer zelfvertrouwen geeft!

Ontdek jouw kansen met Nouveau Contour permanente make up!

Vraag nu de brochure aan!.