Voor welke techniek je ook kiest, Nouveau Contour is de beste keuze!

Leer de techniek die het beste bij je past!

Micropigmentation

Natuurlijk, zacht of intens: alles is mogelijk met permanente make-up, ongeacht het huidtype. Micropigmentatie wordt uitgevoerd met een verfijnd digitaal apparaat en de keuze uit 20 naaldformaties. Het pigment dringt de huid op een effectieve manier binnen, voor een blijvend resultaat.

Speciale naaldformaties creëren strakke, natuurlijke hairstrokes voor een geweldig resultaat. Het is een misverstand dat het natuurlijke resultaat alleen met microblading behaald kan worden!

Permanente make-up behandelingen voor wenkbrauwen lopen uiteen van individuele hairstrokes voor een natuurlijke look tot een poederachtig schaduweffect. Permanente eyeliner kan je een natuurlijke wimperverdikking geven of zelfs een elegante smokey eye. Natuurlijke lippen kunnen meer gedefinieerd worden met een basic lipliner, terwijl volledige pigmentatie de lippen een prachtig 3D effect geven. Dermapigmentatie behandelingen kunnen ook perfect uitgevoerd worden: alopecia, littekencamouflage, borstreconstructie, hazenlipcamouflage, scalp (schedel) pigmentatie en veel meer!

Microblading

Microblading maakt scherpe, ultradunne lijnen op de juiste diepte. Het wordt gedaan met een zeer fijn mesje waarmee de pigmenten in de epidermis gezet worden. Omdat de pigment kleur dichter onder de huidoppervlakte zit, zijn de hairstrokes zeer scherp en ultradun. De resultaten zijn verbluffend: natuurlijk uitziende hair strokes, ongeacht hoeveel eigen haar aanwezig is. De fijne hairstrokes vullen dunne wenkbrauwen in, zijn geschikt voor totale wenkbrauw reconstructie en zelfs voor alopecia. Microblading is uitsluitend geschikt voor wenkbrauw pigmentatie.

Het resultaat van beide technieken is het verhogen van zelfvertrouwen, zelfverzekerdheid, zorgen voor een actievere levensstijl, persoonlijke vrijheid, maar ook tijdsbesparing. De oplossing voor allergieën voor cosmetica, overgevoeligheid voor contactlenzen, visuele beperkingen of onstabiele handen.

Voor welke techniek je ook kiest, Nouveau Contour is de beste keuze!

Leer de techniek die het beste bij je past!

De Nouveau Contour Master Academy bieden het beste en meest uitgebreide trainingsprogramma voor starters en professionals. Leer de techniek die het beste bij je past: de uitgebreide mogelijkheden van micropigmentatie én de laatste trend: microblading.

Bekijk ons opleidingsprogramma.