17 augustus 2018

Nieuw! Boost je business online

95% van de mensen gebruikt internet om zich te oriënteren. Grote kans dus dat jij jouw nieuwe klanten online vindt! Daarom heeft Nouveau Contour twee Focus Classes ontwikkeld om jouw online zichtbaarheid en bereik te vergroten.

 

Focus Class (twee dagdelen): Online in 1 dag

Nouveau Contour begrijpt dat jij je graag focust op de mooiste resultaten en dat je weinig tijd/geld hebt voor promotie online. Echter, je kunt niet zonder een goede website en een actieve aanwezigheid op social media. Goed nieuws! Nouveau Contour introduceert deze online training om jouw business te laten groeien.

 

Online in 1 dag

Tijdens de Focus Class ‘Online in één Dag’ creëren we samen met jou je eigen permanente make-up website én zorgen we dat jij online gevonden wordt. Deze handige website informeert over de mogelijkheden van PMU en overtuigt potentiele nieuwe klanten waarom zij voor jou moeten kiezen. Dankzij geavanceerde zoekmachine optimalisatie instellingen (SEO) wordt je nieuwe website goed gevonden in Google. Tijdens de training leer je ook hoe je de website zelf eenvoudig kunt beheren.

 

Voor wie is ‘Online in één Dag’?

Deze training is geschikt voor iedereen die aan de start staat van een geweldige carrière als PMU specialist en klaar is om de markt te veroveren. De website is een goed begin om je klantenkring op te bouwen en jezelf online te profileren. Het tweede deel van Focus Class ‘Online in één Dag’ is de training ‘Social Media Today’ waarin je alles leert over de inzet van social media voor jouw bedrijf.

 

Focus Class (een dagdeel):  Social Media Today

Social media is ook voor jouw bedrijf een waardevolle toevoeging. Het zorgt voor klantenbinding, naamsbekendheid en betere posities in Google. Met social media heb je een enorm bereik onder potentiele klanten. Als bedrijf móet je dus aanwezig zijn op minstens één van deze online platforms. Je kunt social media inzetten om je bedrijf te promoten maar vooral om in contact te komen met je doelgroep. Maar hoe doe je dit? Waar begin je?

 

Social Media Today

Tijdens deze 1/2 daagse Social Media training leer je alles over de mogelijkheden met social media, hoe je je doelgroep kunt  bereiken en hoe je kunt opvallen in de brei aan berichten op je tijdlijn. Met een mix van theorie, praktische voorbeelden en oefeningen gaan we samen aan de slag om jouw Social Media strategie vorm te geven.

 

Voor wie is ‘Social Media Today’?

Zowel starters als gevorderden kunnen veel voordeel halen uit de Social Media Today training van Nouveau Contour. Tijdens de training ga je direct aan slag. Met slimme tips & tricks leer je hoe je met minimale inspanning maximaal resultaat kunt behalen. Wil jij ‘meer’ doen met social media maar is dit lastig naast een drukke agenda? Volg dan zeker ‘Social Media Today’!

 

Vraag nu meer informatie aan!