8 februari 2022

Onze pigmenten: Organic & Fusion

Onze pigmenten zijn van de beste kwaliteit om de mooiste resultaten te garanderen. Ons nieuwe assortiment bestaat uit organische en fusion pigmenten. Beide zijn vrij van ijzeroxides. We leggen je hieronder graag meer uit over onze pigmenten. 

Organic pigments

Deze vernieuwde pigmenten zijn organisch en vrij van ijzeroxides. Er zit minder alcohol in waardoor hetzelfde pigmentvolume méér kleurstof bevat. Hierdoor blijft een hogere concentratie pigment achter in de huid, wat zorgt voor heldere kleuren. Bovendien zorgt de lage concentratie alcohol ervoor dat het pigment minder snel uitdroogt. De kleuren blijven fris, helder en natuurlijk. Nabehandelingen blijven beperkt. De Organic lijn omvat 38 kleuren: 9 wenkbrauwkleuren, 3 eyelinerkleuren, 12 lipkleuren, 4 camouflage kleuren, 5 correctiekleuren en 5 areola kleuren.

Fusion pigments

Nouveau Contour introduceert een innovatieve pigmentformule van organische en anorganische ingrediënten. Het voordeel van anorganisch is dat pigmenten heel stabiel in de huid blijven en er weinig kans is op migratie. Het organische component zorgt voor een heldere kleur, een goede pigmentretentie en een natuurlijke look. Ideaal voor wenkbrauwbehandelingen: perfect geschikt voor ombre-techniek en hairstrokes. De Fusion lijn omvat 12 wenkbrauwkleuren, 4 correctiekleuren en 10 lipkleuren. 

Meer weten of benieuwd geworden? Bekijk de pigmenten hier!