Een garantie voor succes

Permanente make-up maakt het mogelijk

Permanente make up is de snelst groeiende specialisatie in de schoonheidsbranche. In de afgelopen decennia heeft permanente make-up zich ontwikkeld van een eenvoudige procedure naar superieure technieken. Nouveau Contour is altijd de innovator en koploper geweest in het ontwikkelen van de nieuwste technieken.

Een permanente make up behandeling duurt net zolang als een huidverzorgingsbehandeling, maar je verdiensten zijn aanzienlijk hoger. Jouw complete investering in opleiding, apparaat en producten in terugverdiend binnen een paar klanten. Hoge inkomsten en lage kosten maken je financieel onafhankelijk!

Ontdek de mogelijkheden

Succes in jouw handen

Prachtige resultaten, tevreden klanten

Als permanente make-up specialist bied je de mogelijkheid om zeer subtiel te corrigeren, waardoor de natuurlijke schoonheid wordt geaccentueerd. Het aanbod in technieken en behandelingen is eindeloos, maar de meest gekozen vormen van permanente make-up zijn wenkbrauwen, lippen en eyeliner. Uitgelopen make-up is verleden tijd!

Naast het aanbieden van micropigmentatie behandelingen vanuit esthetisch oogpunt is het ook mogelijk om medische PMU behandelingen uit te voeren. Door middel van dermapigmentatie kun je klanten die lijden aan alopecia, een borstreconstructie of chemokuur hebben ondergaan of zichtbare littekens, depigmentatie of haaruitval hebben hun zelfvertrouwen en zelfbeeld helpen verbeteren. U kunt degene zijn die samen werkt met medische professionals en een finishing touch geeft aan het werk van chirurgen.

Ontdek de mogelijkheden
Nouveau Contour is de beste keuze

Micropigmentatie & Microblading

Onze International Master Educators bieden het beste en meest uitgebreide trainingsprogramma voor starters en professionals. Leer de techniek die het beste bij je past: de uitgebreide mogelijkheden van micropigmentatie én de laatste trend: microblading.

Het doel van beide technieken is het verhogen van zelfvertrouwen, zelfverzekerdheid, zorgen voor een actievere levensstijl, persoonlijke vrijheid, maar ook tijdsbesparing. De oplossing voor allergieën voor cosmetica, overgevoeligheid voor contactlenzen, visuele beperkingen of onstabiele handen. Voor welke techniek je ook kiest, Nouveau Contour is de beste keuze!

Ontdek de mogelijkheden van permanente make-up voor jouw salon!

Ontdek Nouveau Contour