2 mei 2022

Social media gemakkelijk & krachtig inzetten

Waarschijnlijk herken je het wel: na een drukke dag in de salon denk je er opeens aan om iets te plaatsen op social media. Maar inspiratie en tijd vinden kan soms lastig zijn aan het eind van de dag. Het is belangrijk om consequent actief te zijn op je sociale kanalen. Potentiële klanten vinden het leuk om resultaten te zien en blijven graag op de hoogte van je activiteiten in en rondom de salon. Toch hoeft het geen grote taak te zijn om je social media kanalen aantrekkelijk te maken. Een paar tips om alles uit je social media te halen, op een efficiënte en makkelijke manier:

  1. Begin met het op een rijtje zetten van wat je wilt delen met je volgers. Een kijkje achter de schermen in de salon of resultaten van mooie ombre-wenkbrauwen.
  2. Maak een planning voor de komende maanden. Wanneer wil je iets plaatsen? Als je dit globaal weet, creëer je structuur en zorg je dat je regelmatig actief bent op social media.
  3. Maak gebruik van apps waar je berichten kunt inplannen. Zo voorkom je dat je ’s avonds nog veel werk hebt met het bijhouden van je social mediakanalen.
  4. Gebruik de content van ons! Nouveau Contour is zeer actief op haar social mediakanalen. Maak het jezelf makkelijk en gebruik zo nu en dan onze content voor op je eigen kanalen. Maar ga ook zeker zelf aan de slag met eigen foto’s en tekst!

Laat ons je resultaten zien: Tag @nouveaucontourofficial onder je post op Instagram of @nouveaucontour op Facebook en wij delen je berichten graag!