12 september 2018

The Permanent Make Up World Conference 2018

Na zes succesvolle edities, kon de zevende editie van hét permanent make up evenement niet uitblijven!

De zevende editie van de Permanent Make Up World Conference vindt plaats op 3 en 4 november 2018 in Marriott Hotel in het historische centrum van Amsterdam. Dit tweedaagse evenement biedt je de kans om de nieuwste technieken te leren, alles te ontdekken over de laatste ontwikkelingen en te netwerken met andere PMU professionals

Geweldig programma
We hebben ook dit jaar weer een geweldig programma opgezet met toonaangevende experts van over de hele wereld. De sprekers van de Permanent Make Up World Conference 2018 zijn:

Anna Savina (RUS) – Baby Doll Lips
Linda Paradis (FRA) – Tattoo Removal
Selen Shenalp (UK) – Fine Permanent Make Up Eyebrows with Nano Needle
Sylwia Dabrowolska & Sylwia Nawrot (POL) – AmazINK Areola
Anastasiya Roganova (RUS) – Stardust Technique
Wioletta Dabrowski (AUT) – Feathery Brows
Yasmin Rivera (USA) – Sculpted Voluminous Eyebrows

Ga naar onze website voor meer informatie over hun demonstratie.

Voor iedere PMU professional
Of je nu 10 jaar ervaring hebt of pas een jaar, of je nu in een team werkt of als zelfstandige, de Permanent Make Up World Conference is voor iedere permanente make up specialist wereldwijd. Ons doel is om jullie kennis te verhogen, jullie talent te verbeteren en jullie zakelijke kansen te vergroten. De demonstraties en onderwerpen zijn niet-merkgerelateerd. Het maakt niet uit met welk merk je werkt, iedereen is welkom!

Championship – 3 november
Win geweldige prijzen!
Eerste prijs: € 1.000,-
Tweede prijs: € 750,-
Derde prijs: € 500,-

Na het geweldige succes en prachtige resultaten van vorig jaar organiseren we ook dit jaar weer de Signature Brow Championship. De categorieën waar je in deelt kunt nemen zijn Micropigmentation en Microblading. Deelname voor de Championship is € 99,- wanneer je je ticket koop in combinatie met je toegangsticket. Het is ook mogelijk om alleen aan de Championship deel te nemen. Dit ticket kost € 149,- per persoon

VIP Class – 5 november
De Permanent Make Up World Conference wordt opgevolgd door exclusieve VIP Classes op maandag 5 november. Anna Savina uit Rusland en Selen Shenalp uit Eingeland leren je hun unieke technieken tijdens deze eendaagse hands-on training. De ticketprijs per VIP Class is € 895,-.

Beschikbare plaatsen zijn beperkt: dit betekent klein groepen met veel persoonlijke aandacht. Deelname aan de VIP Class is uitsluitend voor de deelnemers van de Permanent Make Up World Conference.

Bestel je tickets nu op www.pmuworldconference.com.