18 december 2018

Vacature: International Sales Executive Professional Beauty (full time)

De Darmand Group is meer dan 25 jaar actief in de professionele beauty branche. Met een team van 45 medewerkers zijn we vanuit ons hoofdkantoor in Weert (Limburg) actief in 52 landen wereldwijd.

Op de volgende website vind je meer informatie over de merken die we voeren:

www.darmandgroup.com

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een:

International Sales Executive Professional Beauty (full time)

Voor onze Export afdeling zijn we op zoek naar een nieuwe collega met een commerciële instelling.

Je bent verantwoordelijk voor het werven van nieuwe internationale dealers en partners in de professionele B2B markt voor Professional Beauty. Daar je uitsluitend met internationale leads en prospects actief communiceert, is een uitstekende kennis van Engels noodzakelijk. Beschik je over meerdere vreemde talen dan is dat een pré.

Je bent sales gericht en wil scoren.

Je hebt affiniteit met de beautybranche. Je gesprekspartners zijn divers en je weet op verschillende niveaus te communiceren. Je hebt geen probleem met reizen naar het buitenland ofwel deel te nemen aan de grootste beauty beurzen in de wereld.

Je bent een sales persoon met marketing affiniteit. Onze doelgroep is zeer actief op social media. Je weet hoe je je kan bewegen op social media en hoe je daaruit sales kan genereren. Je bent een online netwerker.

Je voornaamste taken zijn:

  1. Sales & Acquisitie nieuwe internationale dealers en partners
  2. Social networking / social connector om nieuwe sales te genereren
  3. Business development van nieuwe partners

Gezocht profiel:

Wij zijn op zoek naar een positieve persoonlijkheid die graag wil scoren en met een sterke interesse in fashion, beauty en cosmetica. Iemand die goed tot zijn recht komt in een organisatie met een platte structuur waarin een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid van je wordt verwacht.

Functie eisen:

– HBO Werk en denk niveau
– Uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.
– Beheersing van meerdere talen is een absolute pré
– Accuraat in het uitvoeren van alle werkzaamheden
– Commercieel onderlegd
– Proactieve werkhouding
– Oplossingsgericht
– Flexibiliteit
– Affiniteit met de beautybranche is een pré
– Zelfstandig
– Kennis van MS Office, Exact en CRM
– Genoeg werkervaring
– Woonachtig in Brabant of Limburg
– Fulltime beschikbaar

Wat bieden wij:
Een afwisselende baan bij een toonaangevend bedrijf. Er is aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding

Interesse:
Stuur je CV en begeleidende brief naar: jobs@darmandgroup.com t.a.v. Claudia van den Berg

Bij de Darmand Group combineren we hard werken met gezelligheid. Halfjaarlijkse strategie meetings zorgen ervoor dat jij weet welke kant het bedrijf op gaat en jouw rol hierin: dat werkt wel zo prettig. Tijdens events in binnen-en buitenland draagt iedereen zijn steentje bij: teamspirit! Naast het jaarlijkse kerstdiner, luiden wij iedere zomer in met een gezellige BBQ. En, bij Darmand Group begint de week goed met een bootcamp-sessie onder leiding van onze personal trainer, iedereen die wil doet mee!