Beauty Trade Special 2024 – Bedankt

Bedankt voor je bezoek aan de Nouveau Contour stand tijdens de Beauty Trade Special 2024 in de Jaarbeurs Utrecht. Ben je niet op de beurs geweest? Dit is wat je gemist hebt!

Fine Line tattoo training

Er was enorm veel interesse in de Fine Line Tattoo training. Fine line tattoos zijn subtiele tatoeages die met een pmu machine worden gezet. Minimalistisch, botanisch, lettering en meer! Tijdens de training komen alle stijlen aan bod. Deze training is geschikt voor zowel beginners zonder ervaring in permanente make-up of tatoeëren als voor ervaren artiesten die hun vaardigheden willen verbreden en hun klantenkring willen vergroten.

Volg nu de training!

Vraag meer info aan

Experience Day: maak kennis met Nouveau Contour PMU

Tijdens de Experience Day maak je kennis met alle aspecten van permanente make up en ga je ook zelf aan de slag! Wat zijn de mogelijkheden, hoe pas je het toe en hoe bereik je de meest natuurlijke resultaten. Tijdens de Experience Day lichten we alle mogelijke behandelingen toe. Je maakt kennis met verschillende technieken en ervaart hoe het is om zelf PMU te zetten met Nouveau Contour apparaten. Maar ook: hoe word je succesvol, hoe bouw je een klantenbestand en hoeveel kun je verdienen met PMU?

De Experience day is voor iedereen! Er is geen specifieke vooropleiding nodig om te starten met permanente make-up.

Schrijf je in voor de Experience Day op 1 juni!

10 nieuwe PMU pigmentkleuren: Fusion Plus

De Nouveau Contour Fusion-lijn wordt uitgebreid met 10 nieuwe Fusion Plus pigmentkleuren voor wenkbrauwen. De nieuwe intense Fusion Plus pigmenten sluiten aan bij het Fitzpatrick schaal 1-6 en bieden diepe, rijke tinten, bijzonder geschikt voor donkerdere huidtinten.

De 10 nieuwe Fusion Plus pigmentkleuren worden toegevoegd aan de Fusion Pigment lijn.

PMU wenkbrauwpigmenten

De Fusion Plus pigmentformule kenmerkt zich door heldere kleuren, ongeëvenaarde pigmentretentie en stabiele genezing zonder verkleuringen. De nieuwe intense kleurtinten sluiten aan bij het Fitzpatrick spectrum 1-6 en bieden diepe, rijke tinten, die bijzonder geschikt zijn voor donkerdere huidtinten. Ervaar innovatie op zijn best – natuurlijke resultaten, minimale touch up behandelingen en waarheidsgetrouwe, levendige kleuren: van aanbrengen tot genezen resultaten. Bereik hoger contrast, dekking en gemakkelijkere implantatie voor veilige, verbluffende resultaten. De Fusion Plus pigmenten zijn vrij van TiO2 en Azo-pigmenten en voldoen aan REACH-richtlijnen.

Omarm scherpe lijnen en til je PMU game naar een hoger niveau met onze 10 nieuwe Fusion Plus wenkbrauwpigmenten. Verkrijgbaar in 10 ml €39,95,- / 5 ml €24,95

  • Innovatieve pigmentformule: organisch & niet-organisch
  • Zeer natuurlijke resultaten met minimale retouches
  • Waarheidsgetrouwe kleuren: van aanbrengen tot genezen resultaten
  • Fusion Plus lijn is vrij van TiO2 en Azo-pigmenten: geen grijze of rode genezing, geen verblekend effect
  • Voldoen aan REACH-richtlijnen
  • NIEUW! 10 Intense kleurtinten, bijzonder geschikt voor donkerdere huidtypen
SHOP

Experience Day: permanente make-up iets voor jou?

Permanente make-up iets voor jou?

Kom naar de Experience Day bij het hoofdkantoor van Nouveau Contour en ontdek of permanente make-up iets is voor jou!

Tijdens de Experience Day komen onderstaande topics aan bod:

  • PMU toepassingsmogelijkheden en specialisaties
  • Hoe maak je natuurlijke resultaten
  • Uitleg PMU apparatuur, PMU naalden en PMU pigmenten
  • Leer alles voor een succesvolle business
  • Bouw een klantenbestand
  • Advies over verkoopprijzen en winstmarges
  • Uitleg Nouveau Contour Master Academy
  • Zelf aan de slag

Onze volgende Experience Day is op zaterdag 1 juni 2024. Lees meer over deze dag en meld je aan:

Lees meer!

PMU naalden

PMU naalden van Nouveau Contour

De PMU-naalden van Nouveau Contour zijn superieur. Digitaal ‘gecontroleerde’ frequentie en snelheid. De naaldgeometrie en het naaldoppervlak zorgen voor een gelijkmatige en perfecte pigmentatie. Het gepatenteerde naaldsysteem voorkomt dat er vloeistof in het handstuk komt, waarmee kruisbesmetting uitgesloten is. Meer comfort voor je klant en de beste, meest natuurlijke resultaten in minder tijd!

Wij hebben het grootste assortiment permanente make-up naalden beschikbaar. Voor ogen, lippen, wenkbrauwen, medische micropigmentatie en dermapigmentatieprocedures.

Het Nouveau Contour naaldsysteem is uniek in de PMU branche. Veiligheid van zowel klant als specialist staan voorop!
Nouveau Contour realiseert zich dat het noodzakelijk is dat de wegwerpbuizen/naaldmodules steriel zijn. Elke module is apart verpakt in een klasse 100.000 cleanroom en er is gesteriliseerd gebruik gemaakt van EO-gas om ziektes transmissie te voorkomen. De hele module, die de naald bevat kan dan op de juiste manier worden verwijderd. Een andere veiligheidsfunctie is wanneer de module wordt losgekoppeld van het handstuk dan gaat automatisch de naald terug in de module.

PMU pigmenten – Prijsverlaging

De Nouveau Contour PMU-pigmenten zijn nu weer verkrijgbaar in hun traditionele verpakking van 10 ml en er is ook een geheel nieuwe lijn van mini-verpakkingen beschikbaar!

Dit geldt voor zowel de Fusion- als de Organic pigmentlijnen.

Terug naar klassieke verpakking van 10 ml
We gaan terug naar de oude verpakkingen omdat deze in de praktijk beter geschikt blijken: deze verpakkingen lekken niet, er kan nauwkeurig gedoseerd worden en het pigment blijft goed bewaard.

Prijsverlaging

Maar dat is niet alles! We hebben de prijzen van de Nouveau Contour pigmenten een stuk betaalbaarder gemaakt, zodat je kunt genieten van een breder scala aan kleuropties zonder het premium prijskaartje. De prijzen beginnen nu al vanaf slechts € 34,95 voor een flesje van 10 ml.

Nieuw! 5 ml mini’s

Alle Nouveau Contour pigmenten zijn nu ook verkrijgbaar in 5 ml mini verpakkingen!

Dit biedt de perfecte kans om verschillende tinten uit te proberen voor een lagere prijs. De prijzen voor deze kleine flesjes beginnen bij slechts € 19,95 voor 5 ml.

PMU game is ON!

De aanzienlijke prijsverlaging, de vernieuwde verpakkingen en de introductie van 5 ml verpakkingen tillen jouw pmu game next level!