Fine line tattoos: nieuwe trend in permanente make up!

 • Kleine, minimalistische tattoos
 • Aanvulling op je bestaande pmu aanbod
 • Populaire trend
 • Eenvoudig en snel
 • Winstgevende aanvulling
 • 2-daagse training
 • Inclusief startpakket met alle producten!

Haal alles uit je pmu carrière, schrijf je in voor de Fine Line Tattoo training!

Schrijf je direct in!

Fine line tattoos, oftewel patchwork tattoos zijn eenvoudige, minimalistische tiny tattoos die met een pmu machine worden gezet. Het is een geweldige aanvulling op je bestaande pmu aanbod. Je bereikt nieuwe klanten en laat je klantenbestand groeien.

Als permanent make-up specialist is het zetten van kleine tattoos eenvoudig, je pmu skills komen goed van pas! Er is niet veel voor nodig om deze service aan je bestaande behandelaanbod toe te voegen, behalve het behalen van de certificering tijdens een 2-daagse training.

Verdien €80 in 30 minuten

Je hoeft geen tattoo artist te zijn of goed te kunnen tekenen: er zijn kant-en-klare stencils waarmee je de mooiste fijne micro tatoeages zet.

Ben jij een pmu specialist en wil je een winstgevende nieuwe service toevoegen aan jouw behandelaanbod? Dan is de Nouveau Contour Fine Line tattoo training iets voor jou! Word een fine line tattoo artist, de nieuwste trend in permanente make-up.

Nouveau Contour Fine Line training: hallo nieuwe klanten!

Onze unieke Fine Line Tattoo Training zorgt ervoor dat je de beste opleiding krijgt, je geeft je carrière hiermee een nieuwe wending! Schrijf je in voor onze 2-daagse training en laat die nieuwe klanten maar komen! Veel vrouwen voelen zich niet op hun gemak bij een reguliere tattooshop, maar wel bij jou! En, klanten die geïnteresseerd zijn in minimalistische, tiny tattoos zijn waarschijnlijk ook geïnteresseerd in andere permanente make up zoals wenkbrauwen, lippen of eyeliner.

Bij de training ontvang je een startpakket met alle producten die je nodig hebt voor het uitvoeren van tiny tattoos. Na het afronden van de opleiding kun je direct aan de slag!

Dit leer je tijdens de training:

 • Intro fine line tatoeages
 • Anatomie van de huid
 • Contra indicaties
 • Genezing en nazorg
 • Benodigdheden & machines
 • Pigmenten
 • Naaldkeuze, snelheid, de juiste naalddiepte
 • Hoe bereik je de beste resultaten
 • Hoe vermijd je complicaties
 • Oefenen met een pmu machine
 • Als een PRO een fine line tattoo ontwerpen
 • Hoe gebruik je pmu stencils
 • Inclusief startpakket met alle benodigdheden
Fine line tattoo training

Fine line tattoo training

Fine line tattoos en permanente make-up zijn niet hetzelfde, hoewel ze veel overeenkomsten vertonen. Ook voor ervaren pmu artiesten is het belangrijk om deze training te volgen. Je wilt je klanten niet als proefkonijn gebruiken!

De training leert je hoe je de tiny tattoos zet, het geeft je zekerheid en je hebt je investering in slechts enkele sessies terugverdiend. Na afronding ontvang je een certificaat waarmee je je jouw nieuwe vaardigheden aantoont. Bij deze 2-daagse training ontvang je een startpakket met alle benodigdheden zodat je direct aan de slag kunt.

Kies je certificeringstraining verstandig: investeer in het stap-voor-stap trainingsprogramma van Nouveau Contour, ontworpen om je te helpen slagen als Fine Line Tattoo Artist. Nouveau Contour is al 25 jaar marktleider en kennisleider in de professionele permanente make up branche.

Met onze professionele Fine Line Tattoo PMU training laat je de concurrentie achter je. 

Meld je nu aan!

fine line tattoo training

Waarom Fine Line Tattoos aanbieden als pmu specialist?

Je hebt ervaring met een pmu machine om permanente make-up aan te brengen. Je hebt al bekwame en vaste handen. Je kent de anatomie van de huid en je bent bekend met de nazorg. Al deze vaardigheden neem je mee in het zetten van Tiny Tattoos. Je hebt al een bestaand klantenbestand en met deze uitbreiding trek je ook weer nieuwe klanten aan.

Patchwork tattoos geven je inkomen een boost
Patchwork tattoos kunnen je helpen de gaten in je pmu kalender op te vullen en je omzet enorm te laten groeien.

Terugkerende klanten
Tiny tatoeages kunnen er ook voor zorgen dat je klanten terugkomen. Waar een klant slechts plaats heeft voor één set wenkbrauwen, heeft deze klant veel meer ruimte voor kleine minimalistische tattoos.
De gemiddelde behandeltijd van een Tiny Tattoo is slechts 15 minuten, afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp. Maar aangezien het bij fine line tattoos draait om minimalistische ontwerpen zal dit niet vaak hoger uitpakken. Met zulke korte sessies kun je meer klanten op een werkdag behandelen!

Schrijf je nu in voor de training!

Blijf je concurrentie voor en biedt als eerste Fine Line Tattoos aan. Schrijf je nu in voor de training!

Bij deze 2-daagse training ontvang je een startpakket met alle producten zodat je direct aan de slag kunt.

Let op: Deze Nouveau Contour training is enkel toegankelijk voor PMU specialisten. Heb jij nog geen PMU-certificering dan moet je EERST een algemene theorie dag volgen in de Allround- of Browweek. Vraag naar de voorwaarden!

Na inschrijving nemen wij contact met je op. De training is op basis van beschikbaarheid.

Aan deze inschrijving kunnen geen rechten worden ontleend. Pas na overeenstemming met jou en bevestiging vanuit Nouveau Contour is de inschrijving definitief.