De beste permanente make up opleiding

Nouveau Contour Master Academy

De wereldwijd expertise van Nouveau Contour wordt weerspiegeld in de gerenommeerde Master Academy. Met de brede kennis en ervaring van onze International Master Educators bieden we de beste en meest uitgebreide permanente make up opleiding voor starters en professionals in permanente make-up.

Wil je een autoriteit worden in alle facetten van permanente-make up? Of wil je een professional worden en jezelf specialiseren in één techniek? Maak jouw keuze aan de Nouveau Contour Master Academy.

Bekijk aanbod

Vakmanschap en betrouwbare apparatuur gaan hand in hand. Nouveau Contour staat voor de hoogste kwaliteit en prachtige natuurlijke resultaten. Ons doel is om vakbekwame pmu artiesten op te leiden, specialisten in mooie natuurlijke resultaten. Om het kwaliteitsniveau te waarborgen verplicht de Nouveau Contour basisopleiding de aanschaf van een Nouveau Contour apparaat naar keuze.

Bekijk hier welk pmu apparaat bij jou past

Wil je na afronding van een van de Nouveau Contour basisopleidingen (Allround Basis Opleiding of Master in Eyebrow training) méér verdieping over de andere disciplines? Maak je keuze uit de Focus classes of Master classes.

Permanente make-up is de toekomst

Permanente make up is de snelst groeiende specialisatie in de schoonheidsbranche. In de afgelopen decennia heeft permanente make-up zich ontwikkeld van een eenvoudige procedure naar superieure technieken. Nouveau Contour is altijd de innovator en koploper geweest in het ontwikkelen van de nieuwste technieken.

Ontdek de mogelijkheden