De beste cursus in permanente make up!

Alle PMU-opleidingen

De wereldwijd expertise van Nouveau Contour wordt weerspiegeld in de gerenommeerde Master Academy. Met de brede kennis en ervaring van onze International Master Educators bieden we de beste en meest uitgebreide permanente make up opleiding voor starters en professionals in permanente make-up.

Wil je een autoriteit worden in alle facetten van permanente-make up? Of wil je een professional worden en jezelf specialiseren in één techniek? Maak jouw keuze aan de Nouveau Contour Master Academy.

Bekijk opleidingen

Vakmanschap en betrouwbare apparatuur gaan hand in hand. Nouveau Contour staat voor de hoogste kwaliteit en prachtige natuurlijke resultaten. Ons doel is om vakbekwame pmu artiesten op te leiden, specialisten in mooie natuurlijke resultaten. Om het kwaliteitsniveau te waarborgen verplicht de Nouveau Contour basisopleiding de aanschaf van een Nouveau Contour apparaat naar keuze.

Bekijk hier welk pmu apparaat bij jou past

Wil je na afronding van een van de Nouveau Contour basisopleidingen (Allround Basis Opleiding of Master in Eyebrow training) méér verdieping over de andere disciplines? Maak je keuze uit de Focus classes of Master classes.

Permanente make-up is de toekomst

Permanente make-up is de snelst groeiende specialisatie in de schoonheidsbranche. In de afgelopen decennia heeft permanente make-up zich ontwikkeld van eenvoudige procedures naar superieure technieken. Nouveau Contour is innovator en koploper in het ontwikkelen van de nieuwste technieken.

Ontdek de wereld van permanente make-up en laat ons je begeleiden en versterken op jouw reis. Jouw ontwikkeling tot een bekwame PMU professional staat centraal bij Nouveau Contour.