De beste permanente make up opleiding

Nouveau Contour Master Academy

De wereldwijd expertise van Nouveau Contour wordt weerspiegeld in de gerenommeerde Master Academy. Met de brede kennis en ervaring van onze International Master Educators bieden we de beste en meest uitgebreide permanente make up opleiding voor starters en professionals in permanente make-up.

Wil je een autoriteit worden in alle facetten van permanente-make up? Of wil je een professional worden en jezelf specialiseren in één techniek? Maak jouw keuze aan de Nouveau Contour Master Academy.

Bekijk aanbod

 

Een garantie voor succes

Permanente make-up maakt het mogelijk

Permanente make up is de snelst groeiende specialisatie in de schoonheidsbranche. In de afgelopen decennia heeft permanente make-up zich ontwikkeld van een eenvoudige procedure naar superieure technieken. Nouveau Contour is altijd de innovator en koploper geweest in het ontwikkelen van de nieuwste technieken.

Een permanente make up behandeling duurt net zolang als een huidverzorgingsbehandeling, maar je verdiensten zijn aanzienlijk hoger. Jouw complete investering in opleiding, apparaat en producten in terugverdiend binnen een paar klanten. Hoge inkomsten en lage kosten maken je financieel onafhankelijk!

Ontdek de mogelijkheden