Wereldleider in permanente make-up

Nouveau Contour

Hoge kwaliteit opleidingen, de beste kwaliteit apparatuur, naalden en pigmenten: sinds 1997 is Nouveau Contour de innovator en kennisleider in de branche. Nouveau Contour is het toonaangevende merk in permanente make-up in alle landen waar het verkrijgbaar is. Het internationale hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Nederland. In 2009 opende Nouveau Contour haar Amerikaanse hoofdkantoor in Orlando, Florida.

  • Internationaal toonaangevend merk
  • Innovator en kennisleider
  • Hoge kwaliteit apparatuur, naalden, pigmenten en opleidingen
  • + 20 jaar ervaring in de branche

Maak kennis met Nouveau Contour tijdens een vrijblijvende Discovery Day

Meld je nu aan!

Hoge kwaliteit producten

Made in Europe

Nouveau Contour is vooruitstrevend in de nieuwste technieken en staat garant voor de beste en veiligste kwaliteit van al haar producten. Het hoofdkantoor van Nouveau Contour bevindt zich in Weert, Nederland. De productie en productontwikkeling vindt plaats in het afzonderlijk gevestigde Global Logistics Center. Hierdoor heeft Nouveau Contour continu controle op de productie en ontwikkeling van de producten en kan de kwaliteit gewaarborgd worden.

Ontdek de kwaliteit van de Nouveau Contour producten

Meer informatie
Kennis uitbreiden

Permanent Make Up World Conference

The Permanent Make Up World Conference is een initiatief van Nouveau Contour. The PMU World Conference draagt bij aan Nouveau Contour’s doel: het uitbreiden en ontwikkelen van het kennis level van permanente make up professionals om het expertise level binnen de gehele sector te ontwikkelen. The Permanent Make Up World Conference is een onafhankelijk, internationaal kennisplatform. In November 2018 vindt de zevende editie van dit congres plaats in Amsterdam.

Meer informatie over The Permanent Make Up World Conference:

PMUWC