Dé PMU opleiding voor starters & professionals

Nouveau Contour Academy

Kleine groepjes, intensieve begeleiding en voldoende tijd en aandacht voor iedereen. Ga direct vol zelfvertrouwen aan de slag als permanent make up specialist.

Nouveau Contour staat voor natuurlijke permanente make-up. De technieken, pigmenten en apparatuur zijn hier allemaal op ingesteld. De Nouveau Contour Academy is hét opleidingsprogramma voor starters en professionals, al sinds 1997.

Leer alle aspecten van permanente make-up in de volledige allround opleiding, specialiseer jezelf met een van de Master Classes of fris je kennis op tijdens een Refresh class. Kies de techniek die het beste bij je past, maak je keuze uit ons uitgebreide trainingsaanbod.

Aanbod bekijken

Ben je toe aan een carrière switch? Of wil je juist je bestaande behandelaanbod uitbreiden? Maak je keuze uit het Nouveau Contour Academy aanbod en ga direct vol zelfvertrouwen aan de slag als permanent make-up specialist!

Allround Basis training

Word jij een alleskunner? Zorg dan voor een algemene basis!

Tijdens de Allround Basis opleiding leer je de PMU grondbeginselen van wenkbrauw,- lip- en eyeliner. Je kunt dan direct aan de slag als professioneel micropigmentatie specialist.

Master in Eyebrow training

Wil jij je specialiseren in perfecte wenkbrauwen?

Ga recht op je doel af en leer de laatste technieken in Eyebrow PMU. Tijdens de Master in Eyebrow training leer je alle nieuwe technieken en ontwikkelingen in wenkbrouw permanente make-up.

Master Classes

Na het afronden van de Allround Basis training of de Master in Eyebrow training kun je je kennis vergroten door je in te schrijven voor een van de vervolgtrainingen in lippen, ogen of wenkbrauwen pmu. Oók microblading en dermapigmentatie behoren tot de mogelijkheden:

Microblading Eyebrows

Microblading is de nieuwste trend in permanente make-up. Leer de wenkbrauwprocedure voor scherpe, fijne lijnen voor een gegarandeerd natuurlijk resultaat.

Eyes

All eyes on eyes! Onderstreep de natuurlijke schoonheid en specialiseer jezelf in de mogelijkheden die micropigmentatie voor de ogen biedt.

Lips

Lips to kiss! Maak kennis met alle ins en outs van de prachtige resultaten die bereikt kunnen worden met micropigmentatie.

Dermapigmentatie

Maak het verschil voor jouw klant! Voltooi het werk van chirurgen met de nieuwste 3D dermapigmentatie technieken.

Digital blading

Digital blading is the new way to go! Omdat het veel geavanceerder is dan microblading, is digital blading de meest geavanceerde techniek voor de meest natuurlijke resultaten.

Focus classes

Na het afronden van de Allround Basis Training of de Master in Eyebrow training kun je je kennis vergroten door je in te schrijven voor een van de Focus Classes.

Bij Nouveau Contour werk je in kleine groepen en is er veel persoonlijke aandacht en begeleiding.

Ontvang een certificaat van deelname waarmee je je vakbekwaamheid aantoont.

Termijn betaling mogelijk, vraag naar de voorwaarden!

Is de PMU academy iets voor jou?

Ontvang de gratis infobox!

Ontdek wat de Nouveau Contour PMU academy voor jou kan betekenen. Vraag de gratis infobox aan met informatie over onze basis trainingen en master classes.