1 augustus 2023

PMU opleiding bij de Nouveau Contour Academie!

PMU opleiding bij de Nouveau Contour Academie!

De Nouveau Contour academie: het beste en meest uitgebreide trainingsprogramma voor PMU en dermapigmentatie voor starters en professionals. Leer de uitgebreide mogelijkheden/ technieken van permanente make-up! Welke techniek je ook wilt leren, Nouveau Contour is de beste keuze! Onthoud: geniet van de wereldwijde expertise van Nouveau Contour terwijl je werkt met de beste PMU machine, PMU pigmenten & PMU naalden.

Met permanente make up, of micropigmentatie, is alles mogelijk! Micropigmentatie wordt uitgevoerd met een verfijnd digitaal apparaat en naaldformaties. Het pigment dringt de huid op een effectieve manier binnen, voor een blijvend resultaat. Micropigmentatie behandelingen voor wenkbrauwen lopen uiteen van individuele hairstrokes voor een natuurlijke look tot een poederachtig schaduweffect. Permanente eyeliner kan een natuurlijke wimperverdikking geven of zelfs een elegante smokey eye. Natuurlijke lippen kunnen meer gedefinieerd worden met een basic lipliner, terwijl volledige pigmentatie de lippen een prachtig 3D effect geven. Dermapigmentatie behandelingen kunnen ook perfect uitgevoerd worden: alopecia, littekencamouflage, borstreconstructie, hazenlipcamouflage, schedel pigmentatie en veel meer!

Alle technieken die je bij ons kunt leren:

Breid je behandelaanbod uit of start als onafhankelijke PMU artiest in salons van anderen! Met permanente make-up leg je de basis voor een succesvolle toekomst! Na het afronden van de allround basis training of master in eyebrow training kun je direct aan de slag met PMU. Wil je meer verdieping schrijf je dan ook nog in voor een Focus class of Master Class.

Ben je benieuwd of permanente make-up iets voor jou is? Ontdek dat tijdens de Experience Day op 1 juni! Of ben je overtuigd en wil je je direct inschrijven voor onze PMU opleiding?
Schrijf je dan direct in!

Schrijf je hier in voor de Experience Day! Schrijf je hier in voor een van onze PMU opleidingen!

Ontdek hoe PMU jouw carrière een nieuwe boost geeft!