Allround Basis PMU opleiding

De basis PMU training kort maar krachtig:

 • Zacht ingeschaduwde wenkbrauwen
 • Eyeliner (wimperverdikking)
 • Lipliner
 • Leren werken met Nouveau Contour PMU naalden & pigmenten
 • Praktijk training op oefenpads
 • Praktijk training op modellen
 • Veel persoonlijke aandacht: training in kleine groepjes
 • 4 aaneengesloten trainingsdagen
 • Coaching Class met 2 modellen na ± 4 weken
 • Coaching Class met 2 modellen na ± 7 weken
 • Geen vooropleiding nodig!

Word jij een alleskunner in permanente make up?

Zorg dan voor een algemene basis. Tijdens de Allround Basis PMU opleiding leer je de PMU grondbeginselen van wenkbrauw,- lip- en eyeliner. Je kunt dan direct aan de slag als professioneel micropigmentatie specialist.

Voor iedereen, geen vooropleiding nodig

De Allround basis PMU opleiding is ontworpen voor beginners zonder ervaring in permanente make-up. Er is veel persoonlijke begeleiding want de training wordt gegeven in kleine groepjes van maximaal 3 deelnemers per docent.
Voor deze training is geen vooropleiding nodig en is dus perfect voor iedereen die wil beginnen!

Apparatuur

Vakmanschap en betrouwbare apparatuur gaan hand in hand. Nouveau Contour staat voor de hoogste kwaliteit en prachtige natuurlijke resultaten. Ons doel is om vakbekwame pmu artiesten op te leiden, specialisten in mooie natuurlijke resultaten. Om het kwaliteitsniveau te waarborgen verplicht de Nouveau Contour Master in Eyebrow training de aanschaf van een Nouveau Contour apparaat naar keuze.

Bekijk hier welk pmu apparaat bij jou past

Dag 1: Theorie: basisbeginselen permanente make-up
Dag 2: Soft shaded Brows
Dag 3: Basic Eyeliner
Dag 4: Basic Lipliner
Dag 5: Coaching Class 1
Dag 6: Coaching Class 2

Soft Shaded Brows

Hoe bepaal je de vorm en hoe bouw je een natuurlijke PMU wenkbrauw op? Dat zijn de dingen die je leert tijdens de lesdag Soft Shaded Brows. Je krijgt meer kennis over de micropigmentatie van zacht ingeschaduwde wenkrauwen.

Basic Eyeliner

In de Basic Eyeliner class leer je hoe je een eenvoudig lijntje boven of onder – of allebei – creëert en een natuurlijk resultaat behoudt. Maar ook hoe je subtiele correcties kunt toepassen waarmee bijvoorbeeld verschillen in oogvorm of -grootte minder opvallen.

Basic Lipliner

Tijdens deze interactieve lesdag leer je alle ins en outs van PMU voor de lippen. Je leert o.a. kleine correcties te maken in de lipvorm & subtiel gedefinieerde lippen.

Coaching Class

Na de Allround Basis opleiding ga je aan de slag! Na 4 weken praktijkervaring kom je terug voor de Coaching Class. We besteden extra aandacht aan onderwerpen waar jij dieper op in wilt gaan; technieken, kleurenleer enzovoorts.

Certificaat

Na afronden van de training ontvang je een certificaat van deelname en kun je direct aan de slag als Master in Eyebrows.

Schrijf je in!

Wil je na afronding van de Nouveau Contour Allround Basis opleiding méér verdieping over een specifiek onderwerp? Maak je keuze uit de Focus classes of Master classes.

Kies voor Nouveau Contour

Al sinds 1997 ben je bij Nouveau Contour verzekerd van de hoogste kwaliteit apparatuur, naalden, pigmenten en uitmuntende opleidingen in permanente make-up. Waarbij de focus ligt op het behalen van de beste en meest natuurlijke resultaten.

Talloze tevreden klanten waren je al voor en hun enthousiaste, oprechte beoordelingen weerspiegelen de ware ervaring. Ons moderne opleidingscentrum, onze ervaren docenten en 25 jaar ervaring staan tot je dienst!

Stuur mij meer info

Bij Nouveau Contour werk je in kleine groepen en is er veel persoonlijke aandacht en begeleiding.

Ontvang een certificaat van deelname waarmee je je vakbekwaamheid aantoont.

Termijn betaling mogelijk, vraag naar de voorwaarden!