FINE LINE TATTOO TRAINING

Fine Line Tattoo training
Voor starters en pro’s

 • Subtiele pmu tattoos met scherpe, fijne lijnen
 • Minimalistisch, botanisch, lettering en meer: alle stijlen komen aan bod
 • Tattoo designen als een PRO
 • Ontdek handige PMU tools
 • Leer werken met de juiste apparatuur, naalden en pigmenten
 • Praktijktraining op oefenpads
 • Praktijktraining op modellen
 • Veel persoonlijke aandacht: training in kleine groepjes
 • 3 of 2 trainingsdagen*
 • Geen vooropleiding nodig!
 • Geen Nouveau Contour apparaat? Geen probleem!
 • Inclusief startpakket met benodigde producten

De nieuwe trend in permanente make-up!

Leer Fine Line Tattoos zetten in een 3-daagse training!

Fine line tattoos, oftewel patchwork tattoos zijn kleine, minimalistische tattoos die met een pmu machine worden gezet. Tijdens de opleiding komen verschillende fijne lijntechnieken aan bod, waaronder single needle,- pixel,- en shading technieken. Je leert de juiste naald voor de juiste techniek kiezen, alles over pigmenten, anatomie van de huid en natuurlijk alles over het ontwerpen van prachtige Fine Line designs.

Dag 1: Theorie: basisbeginselen permanente make-up*
Dag 2: Theorie: Fine Line tattoo’s zetten, oefenen op pads
Dag 3: Oefenen modellen

Voor iedereen, geen vooropleiding nodig

De Fine Line tattoo-training is ontworpen voor beginners zonder ervaring in permanente make-up of tatoeëren. Daarnaast biedt de training ervaren artiesten in permanente make-up of tatoeages de kans om hun specialisme uit te breiden, hun klantenbestand te vergroten en geavanceerde technieken van fijne lijn-tatoeages onder de knie te krijgen. Er is veel persoonlijke begeleiding want de training wordt gegeven in kleine groepjes van maximaal 3 deelnemers per docent.

Voor deze training is geen vooropleiding nodig en is dus perfect voor iedereen die wil beginnen!

Certificaat

Het startpakket bevat alle tools die je nodig hebt. Na afronden van de training ontvang je een certificaat van deelname en kun je direct aan de slag om Fine Line Tattoos te zetten.

Geen apparaat, geen probleem!

Het Nouveau Contour Pro25 apparaat is speciaal geschikt om Fine Line tattoo’s mee te zetten. Dit apparaat kan bij het volgen van de training aangekocht worden. Overweeg je om na het afronden van de Fine Line tattoo training verder te gaan in permanente make up zoals wenkbrauwen, eyeliner of lippen? Oriënteer je dan zeker even in de mogelijkheden van de verschillende apparaten van Nouveau Contour. We adviseren je graag over welk apparaat het beste bij je past.

Werk je niet met een Nouveau Contour apparaat? Geen probleem! Tijdens de training staat er een Nouveau Contour apparaat tot je beschikking om de Fine Line Tattoos mee te leren.

Schrijf je in!

Wil je na afronding van de Nouveau Contour Fine line tattoo training méér verdieping over een specifiek onderwerp? Maak je keuze uit de Focus classes of Master classes.

Kies voor Nouveau Contour

Al sinds 1997 ben je bij Nouveau Contour verzekerd van de hoogste kwaliteit apparatuur, naalden, pigmenten en uitmuntende opleidingen in permanente make-up. Waarbij de focus ligt op het behalen van de beste en meest natuurlijke resultaten.

Talloze tevreden klanten waren je al voor en hun enthousiaste, oprechte beoordelingen weerspiegelen de ware ervaring. Ons moderne opleidingscentrum, onze ervaren docenten en 25 jaar ervaring staan tot je dienst!

Stuur mij meer info

Bij Nouveau Contour werk je in kleine groepen en is er veel persoonlijke aandacht en begeleiding.

Ontvang een certificaat van deelname waarmee je je vakbekwaamheid aantoont.

Termijn betaling mogelijk, vraag naar de voorwaarden!