Master in Eyebrow training

Master in Eyebrow training

 • Natuurlijke geschaduwde wenkbrauwen
 • 3D Hairstroke wenkbrauwen
 • Geavanceerde wenkbrauw technieken
 • Brow Symmetry
 • Werken met onze PMU naalden & pigmenten
 • Praktijk training op oefenpads
 • Praktijk training op modellen
 • Veel persoonlijke aandacht: training in kleine groepjes
 • 5 trainingsdagen
 • Coaching Class met 2 modellen na ± 4 weken.
 • Geen vooropleiding nodig!

Wil jij je specialiseren in perfecte wenkbrauwen?

Ga recht op je doel af en leer de laatste technieken in wenkbrauw PMU.
Tijdens de Eyebrow Specialist training leer je alle nieuwe technieken en ontwikkelingen in wenkbrauw PMU. Na afronding kun je direct van start als Master in Eyebrows.

Voor iedereen, geen vooropleiding nodig

De Master in Eyebrow training is ontworpen voor beginners zonder ervaring in permanente make-up. Er is veel persoonlijke begeleiding want de training wordt gegeven in kleine groepjes van maximaal 3 deelnemers per docent.
Voor deze training is geen vooropleiding nodig en is dus perfect voor iedereen die wil beginnen!

Apparatuur

Vakmanschap en betrouwbare apparatuur gaan hand in hand. Nouveau Contour staat voor de hoogste kwaliteit en prachtige natuurlijke resultaten. Ons doel is om vakbekwame pmu artiesten op te leiden, specialisten in mooie natuurlijke resultaten. Om het kwaliteitsniveau te waarborgen verplicht de Nouveau Contour Master in Eyebrow training de aanschaf van een Nouveau Contour apparaat naar keuze.

Bekijk hier welk pmu apparaat bij jou past

Dag 1: Theorie: basisbeginselen permanente make-up
Dag 2: Shaping & Designing
Dag 3: Ombre Brows
Dag 4: Hairstrokes
Dag 5: Coaching Class Brows

Shaping & Designing

Tijdens deze interactieve lesdag leggen we de focus op het tekenen en shapen van wenkbrauwen, inclusief nauwkeurig epileren. Je leert hoe je de ideale kleur en vorm per klant kiest.

Ombre brows

Perfect gevormde lijnen in één of twee kleuren vervagen prachtig in elkaar voor een zachte, natuurlijke wenkbrauw. Je leert alles over het mengen en vervagen van meerdere kleuren en de geleidelijke vervagingstechnieken voor een zacht, natuurlijk resultaat.

Hairstrokes

Tijdens deze lesdag leer je natuurlijke wenkbrauwen creëren door het gebruik van speciale naaldformaties en 3D hairstroke technieken en werk je met alle naalden die geschikt zijn voor gevorderde wenkbrauwtechnieken.

Coaching Class

Na de Eyebrow specialst opleiding ga je aan de slag! Na 4 weken praktijkervaring kom je terug voor de Coaching Class. We besteden extra aandacht aan onderwerpen waar jij dieper op in wilt gaan; technieken, kleurenleer enzovoorts.

Certificaat

Na afronden van de training ontvang je een certificaat van deelname en kun je direct aan de slag als Master in Eyebrows.

Schrijf je in!

Wil je na afronding van de Nouveau Contour Master in Eyebrow training méér verdieping over de andere disciplines zoals lippen en ogen? Maak je keuze uit de Focus classes of Master classes.

Kies voor Nouveau Contour

Al sinds 1997 ben je bij Nouveau Contour verzekerd van de hoogste kwaliteit apparatuur, naalden, pigmenten en uitmuntende opleidingen in permanente make-up. Waarbij de focus ligt op het behalen van de beste en meest natuurlijke resultaten.

Talloze tevreden klanten waren je al voor en hun enthousiaste, oprechte beoordelingen weerspiegelen de ware ervaring. Ons moderne opleidingscentrum, onze ervaren docenten en 25 jaar ervaring staan tot je dienst!

Stuur mij meer info

Bij Nouveau Contour werk je in kleine groepen en is er veel persoonlijke aandacht en begeleiding.

Ontvang een certificaat van deelname waarmee je je vakbekwaamheid aantoont.

Termijn betaling mogelijk, vraag naar de voorwaarden!