9 april 2024

Beauty Trade Special 2024 – Bedankt

Bedankt voor je bezoek aan de Nouveau Contour stand tijdens de Beauty Trade Special 2024 in de Jaarbeurs Utrecht. Ben je niet op de beurs geweest? Dit is wat je gemist hebt!

Fine Line tattoo training

Er was enorm veel interesse in de Fine Line Tattoo training. Fine line tattoos zijn subtiele tatoeages die met een pmu machine worden gezet. Minimalistisch, botanisch, lettering en meer! Tijdens de training komen alle stijlen aan bod. Deze training is geschikt voor zowel beginners zonder ervaring in permanente make-up of tatoeëren als voor ervaren artiesten die hun vaardigheden willen verbreden en hun klantenkring willen vergroten.

Volg nu de training!

Vraag meer info aan

Experience Day: maak kennis met Nouveau Contour PMU

Tijdens de Experience Day maak je kennis met alle aspecten van permanente make up en ga je ook zelf aan de slag! Wat zijn de mogelijkheden, hoe pas je het toe en hoe bereik je de meest natuurlijke resultaten. Tijdens de Experience Day lichten we alle mogelijke behandelingen toe. Je maakt kennis met verschillende technieken en ervaart hoe het is om zelf PMU te zetten met Nouveau Contour apparaten. Maar ook: hoe word je succesvol, hoe bouw je een klantenbestand en hoeveel kun je verdienen met PMU?

De Experience day is voor iedereen! Er is geen specifieke vooropleiding nodig om te starten met permanente make-up.

Schrijf je in voor de Experience Day op 1 juni!