Zoek je een interessante uitdaging waarmee je ook nog eens leuk kunt verdienen? Ben je toe aan een carrière switch? Of ben je al werkzaam in de beautybranche en wil je juist je bestaande behandelaanbod uitbreiden? Ga aan de slag als permanent make-up specialist!

Vraag Nouveau Contour Infobox aan

Webinar ‘Ontdek Nouveau Contour’

Maak kennis met Nouveau Contour, volg de webinar. In vijf minuutjes krijg je een goede indruk over wie we zijn en wat we doen. We geven je een virtuele rondleiding bij het bedrijf achter het merk dat al sinds 1997 toonaangevend is in permanente make-up: de beste kwaliteit opleidingen, apparatuur, naalden & pigmenten.

Aansluitend is er de gelegenheid om vragen te stellen en te praten over de mogelijkheden die Nouveau Contour jou kan bieden.

Boek nu!

Het volgen van de webinar is gratis en geheel vrijblijvend.

Persoonlijke kennismaking

Stel al je vragen tijdens een persoonlijk – en geheel vrijblijvend! – gesprek. Maak kennis met Nouveau Contour en neem een kijkje in de academy lesruimtes en de showroom op het hoofdkantoor in Weert. Je kunt de verschillende Nouveau Contour apparaten zelf uitproberen en de pigmentlijnen, naaldmodules en accessoires bekijken.

Plan direct jouw afspraak!

Liever een andere dag of tijd? Neem contact met ons op dan bekijken we de mogelijkheden.

Uiteraard volgen wij de RIVM richtlijnen op en nemen we diverse hygiëne maatregelen voor jouw en onze veiligheid.

Online kennismaking

Een persoonlijk gesprek vanuit thuis? Dat kan óók! We nemen alle tijd voor jou tijdens een persoonlijke online kennismaking via videobellen. Geheel vrijblijvend!

Boek nu!

Liever een andere dag of tijd? Neem contact met ons op dan bekijken we de mogelijkheden.