19 februari 2024

PMU naalden

PMU naalden van Nouveau Contour

De PMU-naalden van Nouveau Contour zijn superieur. Digitaal ‘gecontroleerde’ frequentie en snelheid. De naaldgeometrie en het naaldoppervlak zorgen voor een gelijkmatige en perfecte pigmentatie. Het gepatenteerde naaldsysteem voorkomt dat er vloeistof in het handstuk komt, waarmee kruisbesmetting uitgesloten is. Meer comfort voor je klant en de beste, meest natuurlijke resultaten in minder tijd!

Wij hebben het grootste assortiment permanente make-up naalden beschikbaar. Voor ogen, lippen, wenkbrauwen, medische micropigmentatie en dermapigmentatieprocedures.

Het Nouveau Contour naaldsysteem is uniek in de PMU branche. Veiligheid van zowel klant als specialist staan voorop!
Nouveau Contour realiseert zich dat het noodzakelijk is dat de wegwerpbuizen/naaldmodules steriel zijn. Elke module is apart verpakt in een klasse 100.000 cleanroom en er is gesteriliseerd gebruik gemaakt van EO-gas om ziektes transmissie te voorkomen. De hele module, die de naald bevat kan dan op de juiste manier worden verwijderd. Een andere veiligheidsfunctie is wanneer de module wordt losgekoppeld van het handstuk dan gaat automatisch de naald terug in de module.