Focus classes

Focus Class color knowledge & Pigment removal
Na het afronden van de Allround Basis Training of de Master in Eyebrow training kun je je kennis vergroten door je in te schrijven voor een van de Focus Classes van Nouveau Contour. Focus classes zijn ondersteunde trainingsdagen die bijdragen aan jouw succes als micropigmentatie specialiste.

Let op: Nouveau Contour Focusclasses zijn enkel toegankelijk voor pmu specialisten die de Nouveau Contour Allround Basis opleiding of de Nouveau Contour Master in Eyebrow opleiding hebben afgerond.

Color Knowledge
Leer alle achtergronden van pigmenten en kleuren. Hoe zijn pigmenten opgebouwd, wat doen pigmenten in de huid en welke aspecten beïnvloeden de kleur. Tevens leer je hoe je het beste
pigmenten kunt mengen om nieuwe kleurschakeringen te maken, afgestemd op de wensen van je klant.

Pigment Removal
Leer hoe je op een natuurlijke wijze en zonder schadelijke gevolgen voor de huid, ongewenste pigmenten uit de huid kunt verwijderen. Zowel bij nieuw ingebracht pigment als bij pigment dat al jaren in de huid aanwezig is.

Schrijf je nu in!

Let op: Nouveau Contour Focus classes zijn enkel toegankelijk voor pmu specialisten die de Nouveau Contour Allround Basis opleiding of de Nouveau Contour Master in Eyebrow opleiding hebben afgerond.