Online leren

Nouveau Contour Webinars

Een webinar is een presentatie die plaatsvindt via het internet. Het is een samenvoeging van de woorden ‘web’ en ‘seminar’. Superhandig & efficiënt want je bespaart tijd en reiskosten. Je kunt de webinar volgen vanuit huis of salon met je eigen computer of tablet. Alleen of met je team. Super toch?!

Kies jouw Nouveau Contour Webinar en schrijf je meteen in. En, helemaal leuk: deze webinars zijn nu nog helemaal gratis!

Veilig & hygiënisch pigmenteren volgens NEN-EN normen

De NEN-EN 17169:2020 norm is per 1 januari is de nieuwe veiligheidscode voor veilig en hygiënisch pigmenteren. Als PMU specialist ben je verplicht om hier aan te voldoen wil je je vergunning behouden. Er worden nieuwe eisen geïntroduceerd en enkele bestaande eisen aangescherpt. In deze korte webinar maken wij alle relevante veranderingen inzichtelijk voor je.

De webinar is opgenomen tijdens de workshop op 11 februari. Heb je deze gemist? Schrijf je dan direct in!

Schrijf je nu in!

Ontdek Nouveau Contour

Maak kennis met Nouveau Contour, volg de webinar. In vijf minuutjes krijg je een goede indruk over wie we zijn en wat we doen. We geven je een virtuele rondleiding bij het bedrijf achter het merk dat al sinds 1997 toonaangevend is in permanente make-up: de beste kwaliteit opleidingen, apparatuur, naalden & pigmenten.

Aansluitend is er de gelegenheid om vragen te stellen en te praten over de mogelijkheden die Nouveau Contour jou kan bieden.

Schrijf je nu in!

Nouveau Contour

Tips & Tricks

Tips & Tricks webinar. In deze webinar geven Nouveau Contour docenten antwoord op de meest gestelde vragen. Dit zijn vragen die gesteld worden in de trainingen maar ook vragen die voortkomen uit praktijksituaties.

De webinar bestaat uit 40 korte vragen én antwoorden over uiteenlopende onderwerpen. In een kwartiertje ben je weer helemaal up-to-date!

Meerdere opties voor data en tijden zijn beschikbaar.

Schrijf je nu in!

Nouveau Contour

Pigment Introductie Webinar

Recent is het Nouveau Contour pigmentassortiment uitgebreid. Nog meer kleuren, nog meer keuze, voor een nog natuurlijker resultaat!

Wilt u meer weten over de pigmenten? Volg dan zeker de interessante webinar over de nieuwe pigmenten.

Meerdere opties voor data en tijden zijn beschikbaar.

Schrijf je nu in!

Nouveau Contour

Webinar GGD Training

Hygiëne is zeer belangrijk bij het uitvoeren van permanente make-up behandelingen. Nouveau Contour werkt strikt volgens de hygiëne richtlijnen van de GGD. Met deze webinar geven wij je graag tips & tricks over het GGD hygiëne protocol. We bespreken de speerpunten van de GGD inspectie en nemen de hygiëne richtlijnen voor cosmetische tatoeage en permanente make-up met je door.

Het is een interessante webinar: in 25 minuten ben je GGD proof!

Schrijf je nu in!